Info

Täältä löydät yhteystiedot ja reittiohjeet Elämyspuisto GoParkiin. Aukioloajat tarkentuvat tulevien viikkojen aikana.

Reittiohjeet

GoPark sijaitsee kätevien yhteyksien päässä vain 1 km valtatie 3:n rampista, josta on suora liittymä Toijalan sataman rantaan. Etäisyys Tampereelta on noin 35 kilometriä. Pysäköintitilaa on runsaasti, joten omalla autolla on erittäin kätevä tulla.

Elämyspuistoon on myös suorat laivayhteydet Vanajaveden vesistöä pitkin Lempäälästä, Hämeenlinnasta ja Tampereelta. Satama-alueella on myös vierasvenelaituri.

Elämyspuisto GoPark

Seuraa meitä somessa

Autamme mielellämme

Onko sinulla kysyttävää?

Voit olla meihin yhteydessä puhelimella, whatsappilla, sähköpostilla ja facebookissa. Yhteystiedot löydät tältä sivulta. Voit myös jättää meille viestin oheisella yhteydenottolomakkeella. Vastaamme kyselyihin viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Täältä löydät yleisimmät kysymykset ja vastaukset. Jos et löydä vastausta mieltäsi askarruttavaan kysymykseen, ole rohkeasti yhteydessä meihin!

Kyllä, kelluntaliivi kuuluu aina vuokraukseen kuten vesiliikennelain mukaan myös pilli kuuluu melojan varustukseen.

Kyllä kuuluu, käytössämme on yleiskoon kypäriä. Toki voit ottaa oman kypärän. Kypärän käyttö on enemmän kuin suositeltavaa.

Kyllä, kelluntaliivi on pakollinen varuste vesipuistossa ja sisältyy lipun hintaan.

Ei. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta melonnasta, suppailusta tai fatbikella pyöräilystä. Välinevuokraus sisältää ohjeistuksen turvalliseen ja hauskaan käyttöön.

Lähialueen palvelut

Toijalan Satama on kauniin luonnon ja monipuolisten ulkoilureittien äärellä. Kesäaikana satamaan on laivaliikennettä ja pysähdys satama-alueella. Luontopolut ovat ihanteellinen vaihtoehto omatoimiselle ja retkeilytaitoiselle ulkoilijalle. Satamassa toimii myös Toijalan Näyttämön kesäteatteri ja matkaparkki autoilijoille.

Näkemistä ja tekemistä jokaiselle

Elämyspuisto GoPark sijaitsee kätevästi Toijalan satamassa uimarannan ja marina-alueen yhteydessä. Puuhaa ja tekemistä riittää kävijöille, retkeilijöille ja lomalaisille. Aktiviteetteja ranta-alueella ovat melonta, suppailu, uiminen, vesipuisto, beach volley, minigolf, Vanaja Padelin padel-kentät, leikkikenttä, kesäteatteri, kioski ja saunominen ja rantaravintola Kelly’s Harbor Cafe.

GoParkin läheisyydessä toimii BestParkin 24-paikkainen karavaanialue, matkailuautoille ja -vaunuille. Elämyspuisto GoPark monipuolisene aktiviteetteineen ja alueen kaunisluonto tekevät tästä loistavan paikan lyhytaikaiseen camping-matkailuun. Katso esittely ja varauskalenteri täältä.

Muut majoitusmahdollisuudet

GoParkin läheisyydessä on useita majoitusvaihtoehtoja erikokoisille ryhmille. Hostel Vekotin sijaitsee Akaan Toijalassa rauhallisessa ympäristössä 2 km:n päässä Toijalan keskustasta. Hotel Ackas sijaitsee Akaan Toijalan keskustassa vain 300 metrin päässä Toijalan rautatieasemalta.

Vanajavesi kutsuu veneilijöitä

Vanajaveden vesistön rannalla sijaitseva GoPark tarjoaa loistavat ja monipuoliset mahdollisuudet tutustua kauniseen vesistöön melomalla, suppailemalla tai veneellä. Elämyspuisto GoParkiin pääsee kesäaikaan kätevästi vesistöjä pitkin Lempäälästä, Hämeenlinnasta ja  Tampereelta. Kannattaa tutustua myös Kuutar-risteilyihin, joista voit lukea lisää täältä.

Akaassa riittää tekemistä niin lyhyelle vierailulle kuin useamman päivän viipymälle. Tänne on helppo pistäytyä esimerkiksi Hämeenlinnasta tai Tampereelta autolla tai vaikkapa vesiteitse tai rautatietä pitkin. Loistavan sijainnin vuoksi myös pääkaupunkiseutu, Turku, Pori, Vaasa, Lahti ja Jyväskylä ovat helposti saavutettavissa valtateitä pitkin.

Shopping Cart
Vieritä ylös

Tentsile Experience

Uutta

Kesä 2021

Majoitu
luonnon
keskellä

Tervetuloa ainutlaatuiselle Tentsile Experience -luontokokemukselle GoParkiin. Varaa majoitus verkossa tai soita ja kysy lisää!