Meistä

Meidän GoTiimi

Meidän Go-tiimimme rakentuu ydinporukasta, kesätiimistä, paikallisista yhteistyökumppaneista. 

Mikko on pitkän linjan paikallisyrittäjä,  Heinillä puolestaan on vankka kokemus erilaisten ryhmien ohjaustoiminnasta. Myös yrittäjäperheemme jälkikasvua on kouluttautunut liikunnan pariin ja on  erityisen vahvasti mukana toiminnassa.  Perheemme nauttii  liikunnasta, luonnosta, vesistöstä ja aktiivisesta elämäntavasta. Näinpä  haavena on ollutkin tarjota ja järjestää elämysliikuntaa yhdistämällä monipuoliset aktiviteetit paikallisen luonnon tarjoamiin mahdollisuuksiin ja myös omiin harrastuksiin.

Paikallisyrittäjänä Mikko on seurannut Sataman alueen kehitystä ja viime vuosina intohimoksi on muodostunut elämyspalveluiden tuottaminen ja Toijalan satama-alueen kehittäminen. Siinä olemmekin onnistuneet hyvin ja yhteistyö on ollut sujuvaa.

Talven aikana olemme jälleen kehittäneet toimintoja ja uutta on luotu! Monenlaista mutkaa on matkassa ollut kun jopa Suezin kanava meni tukkoon vesipuistostamme 2021, on matkassa ollut koronaa ja kallistuneet elinkustannukset piinaavat. Mutta sinnikkyydellä ja palolla työhön lähdemme jo neljänteen kesään täynnä tarmoa ja uskoa! Siispä tervetuloa nauttimaan perheyrityksemme tarjoamista elämyksistä, olemme täällä teitä varten!

– Mikko ja Heini & Go tiimi – 

GoParkin arvot ja missio

GoPark ainutlaatuinen elämyspuisto, jossa kaikki palvelut vesipuistosta suppailuun, maastopyöräilyyn, retkeilyyn ovat paketoituna yhteen paikkaan ja helposti saavutettavissa. GoParkin arvoja ovat henkilökohtainen palvelu ja ystävällinen ilmapiiri. Tavoitteena on tarjota vierailjoille kokemuksia, jotka muistetaan vielä vuosien päästä.
Shopping Cart
Scroll to Top