Meistä

Meidän GoTiimi

Mikko on pitkän linjan paikallisyrittäjä, jolla on noin 20 vuoden yrittäjätausta. Heinillä puolestaan on vankka kokemus erilaisten ryhmien ohjaustoiminnasta yhteisöpedagogina. Myös yrittäjäperheen jälkikasvua on kouluttautunut liikunnan pariin. Toijalalaiset Mikko ja Heini nauttivat liikunnasta, luonnosta, vesistöstä ja aktiivisesta elämäntavasta. Esimerkiksi suppailu on kuulunut vapaa-aikaan harrastusmielessä jo pitkän aikaa. 

Yrittäjäpariskunnan haavena on ollut tarjota ja järjestää elämysliikuntaa yhdistämällä monipuoliset aktiviteetit paikallisen luonnon tarjoamiin mahdollisuuksiin. Paikallisyrittäjänä Mikko on seurannut alueen kehitystä ja viime vuosina intohimoksi on muodostunut elämyspalveluiden tuottaminen ja Toijalan satama-alueen kehittäminen.

GoParkin arvot ja missio

GoPark ainutlaatuinen elämyspuisto, jossa kaikki palvelut vesipuistosta suppailuun, maastopyöräilyyn, retkeilyyn ovat paketoituna yhteen paikkaan ja helposti saavutettavissa. GoParkin arvoja ovat henkilökohtainen palvelu ja ystävällinen ilmapiiri. Tavoitteena on tarjota vierailjoille kokemuksia, jotka muistetaan vielä vuosien päästä.
Shopping Cart
Scroll to Top