Majoitus GoParkissa

Tervetuloa ainutlaatuiselle Tentsile-luontokokemukselle GoParkiin. Varaa majoitus verkossa tai soita ja kysy lisää!

Luksusta luonnollisesti

Majoitu luonnon keskellä

Puihin ripustettu Tentsile-telttamajoitus on uudenlainen luontokokemus myös kokeneille retkeilijöille. Mukavan soutumatkan päässä GoParkin rannasta  sijaitsevassa Kekkä-saaressa on GoParkin puihin kiinnitettyjä Tentsile-telttoja. Majoituksen voi myös yhdistää retkeen tai vaikkapa päivän viettoon vesipuistossa. Koe luonto uudella tavalla. 

BestPark Akaa Toijalan Satama

Camping-majoitus veden äärellä

BestPark Akaalla lepäät Vanajaveden äärellä ja nautit vesistön rentouttavasta vaikutuksesta. Sujuvasti saavutettava Akaa on kaunis ja vireä kaupunki, joka tarjoaa elämyksiä kaikille aisteille.

Kolmen plussan varustelutason parkissa nautit saunan palauttavista löylyistä ja tunnelmallisista sataman alueen palveluista.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Täältä löydät yleisimmät kysymykset ja vastaukset. Jos et löydä vastausta mieltäsi askarruttavaan kysymykseen, ole rohkeasti yhteydessä meihin!

Kyllä on, majoittujien käytössä on GoParkin asiakkaiden yhteinen laavu, jossa on nuotiopaikka. Huomio metsäpalovaroituksen aikainen tulentekokielto!  Saaressa on majoittujien käyttöön myös oma puucee.

Kyllä, kelluntaliivi kuuluu aina vuokraukseen. kuten vesiliikennelain mukaan myös pilli kuuluu melojan varustukseen.

Kyllä kuuluu, käytössämme on yleiskoon kypäriä. Toki voit ottaa oman kypärän. Kypärän käyttö on enemmän kuin suositeltavaa.

Shopping Cart
Scroll to Top