GoPark Aktiviteetit

GoParkissa voit vuokrata SUP-laudan, kanootin, kajakin tai fatbiken vaikka koko päiväksi tai jäädä lähiluontoon yöksi telttailemaan.

GoPark on upeiden luontoreittien äärellä

GoPark on täydellinen kohde ulkoilijalle, retkeilijälle ja luonnossa liikkujalle. Voit lähteä kävely- tai pyöräretkelle luontoon, tutustua vesistöön ja rantoihin SUP-laudoilla, kanootilla tai kajakilla tai lähteä pidemmälle retkelle luonnon helmaan koko päiväksi tai yön yli telttailemaan. GoParkista vuokraat kätevästi SUP-laudan, kanootin, kajakin, fatbiken ja teltan halumallesi ajalle. Lähde retkelle auringonlaskuun!

WhatsApp Image 2021-01-20 at 15.40.34

Välinevuokraus

Meiltä löydät välineet liikkumiseen maalla ja vesillä. Vuokrattavia välineitä ovat sup-laudat, kanootit, kajakit, fatbike-maastopyörät ja Tentsile-teltat, joita voit ottaa mukaan omatoimiselle retkelle. Suosittelemme myös ohjattuja retkiä, joista voit lukea lisää täältä.

SUP-lautailemaan

Ensimmäistä kertaa?

Opetamme sinulle sup-lautailun perusteet ja pääset nauttimaan suppailusta kauniissa ympäristössämme. Olemme opettaneet monet lapset ja aikuiset suppailemaan sujuvasti. Meiltä vuokraus sisältää aina laudan varusteineen, kelluntaliivit, pillin ja ohjeistuksen turvallisen suppailun aloitukseen.

Tule mukaan Sup- ryhmätunnille rentoutumaan ja  lihashuoltoa ekemään. Syvät lihakset nauttivat tästä. Sup-lauta, vesistö ja luonto tarjoavat aivan uuden ulottuvuuden rentoutumiseen ja ryhmäliikuntaan. Vesi tutkitusti rauhoittaa mieltä ja auttaa rentoutumaan.

Ohjatut retket ja safarit

Suppailu- ja melontaretket ovat suosittuja tapahtumia GoParkin viikossa. Kaikki toiminta ei tapahdu rannalla, vaan retkillä hyödynnetään lähialueiden jokia ja lampia, jotka toimivat myös lähtöpaikkoina melontaretkille.

Ohjatuille retkille voi osallistua yksin tai yhdessä. Retkillä pärjäävät hyvin ensikertalaisetkin, joten rohkeasti vain mukaan!

Järjestämme retkiä ja ohjelmaa myös yksityistapahtumiin ja ryhmille. Lue lisää ryhmävarauksista täältä.

WhatsApp Image 2021-01-20 at 15.40.35

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Täältä löydät yleisimmät kysymykset ja vastaukset. Jos et löydä vastausta mieltäsi askarruttavaan kysymykseen, ole rohkeasti yhteydessä meihin!

Kyllä, kelluntaliivi kuuluu aina vuokraukseen. kuten vesiliikennelain mukaan myös pilli kuuluu melojan varustukseen.

Kyllä kuuluu, käytössämme on yleiskoon kypäriä. Toki voit ottaa oman kypärän. Kypärän käyttö on enemmän kuin suositeltavaa.

Kyllä on, majoittujien käytössä on GoParkin asiakkaiden yhteinen laavu, jossa on nuotiopaikka. Huomio metsäpalovaroituksen aikainen tulentekokielto!  Saaressa on majoittujien käyttöön myös oma puucee.

Kyllä, kelluntaliivi on pakollinen varuste vesipuistossa ja sisältyy lipun hintaan.

Shopping Cart
Scroll to Top