Ryhmäliikuntaa ja ohjattuja retkiä

Yhdessä liikkuminen on hauskaa ja GoParkin ohjatut retket ovat mainio tapa kokea vesistö ja luonto yhdessä.

Viikkokalenteri

Järjestämme viikottain ohjattua toimintaa koulutettujen ohjaajien johdolla. Retkillämme ja liikunta-aktiviteeteissa ei tarvitse olla aiempaa kokemusta, mikäli muuta ei mainita. Ryhmäliikuntaa ovat mm. SUP JOOGA, SUP FIT, SUP CORE SPEED sekä tietenkin erilaiset retket. Voit kysyä lisää retkistä ja liikunnasta: 0400 881 999. Klikkaa tapahtumaa saadaksesi lisätietoja! Ilmoittautuminen viikkokalenterin tunneille vuorokautta ennen tapahtuman alkua.

Sup-aktiviteetit

Tule sinäkin kokemaan uudenlainen, rentouttava harjoitus vetten päällä joogaillen tai vaikka SUP BALANCE tunnille. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta suppailusta, vaan nämä sopii ensikertalaisillekin!

Vai haluatko räväkämpää, kunnon lihaskuntoharjoittelua valitse silloin esim SUP CORE SPEED!

Meillä myös koulutettujen ohjaajien johdolla suppailun alkeiskursseja, aamunvarhaisia suppailuja. Mindfulness harjoitus sup-laudan päällä palauttaa mielen kiireisestä arjesta… Lähde rohkeasti kokeilemaan!  Lämmintä, joustavaa vaatetta päälle, pyyhe tai pieni viltti mukaan.

 

Retket ja seikkailut

Järjestämme suppailu ja melontaretkiä esimerkiksi Tarpianjoella ja Jalannilla. Lähtö- ja paluupaikka sekä aikataulu ilmoitetaan viikkokalenterissa. 
 
Retkille osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta melonnasta tai suppailusta. Rohkeasti vain mukaan yksin tai kaverien ja perheen kanssa!
 
 

Polttarit, tiimipäivät tai yritystapahtuma?

Ohjatut retket ja safarit

Räätälöidäänkö teidän  tiimille teidän näköinen päivä suppaillen, maastopyöräillen, meloen, vesipuistossa kisaten, nuotiolla tulistellen tai kaikkia näitä yhdistellen. Yö puussa nukkuen, saaressa, kruunaa tiimipäivän! Voit myös tilata fatbiket Toijalan rautatieasemalle odottamaan tiimipäivänne alkua, aktiiviloma on taattu. 

Suppailu- ja melontaretket ovat suosittuja tapahtumia GoParkin viikossa. Hyödynnämme myös  lähialueiden jokia ja lampia, lähtöpaikkoina melontaretkille. 

Retkillä pärjäävät hyvin ensikertalaisetkin, mutta järjestämme myös räväkämpää menoa liikunnan parissa! Joten rohkeasti vain mukaan!

WhatsApp Image 2021-01-20 at 15.40.35
Shopping Cart
Scroll to Top