Ryhmäliikuntaa, rentoutusta,
livemusaa...

Yhdessä liikkuminen on hauskaa ja GoParkin ohjatut retket ovat mainio tapa kokea vesistö ja luonto yhdessä. UUTUUS; äänimaljarentoustua riippumatossa, suppilaudalla tai kelluen.
Kattoterassilta myös näyttäytyy huikeat näkymät livemusiikin soidessa terassillaUUt

Tapahtumia

Vesipuistosessareita aikuisille, äänimaljarentoutusta riippumatossa/kelluntapuvussa/suppilaudalla, avovesijumppaa, maastopyöräsafareita, melontaretkiä ja -kursseja, Zumbaa… Retkillämme ja liikunta-aktiviteeteissa ei tarvitse olla aiempaa kokemusta, mikäli muuta ei mainita. . Voit kysyä lisää retkistä ja liikunnasta: 0400 881 999. Klikkaa tapahtumaa saadaksesi lisätietoja! Katso lisätiedot tapahtumista ja aikatauluista kalenterin alta ja ilmoittaudu pian mukaan…

Livemusiikkia terassilla, säävarauksella:

25.5. klo 19  -Jari Parikka-

1..6. Kesäkauden avajaiset, tapahtumia koko sataman alueella. Klo 19-21 musiikin tarjoilee -Mika Rämä

14.6. klo 19 -Hape-

15.6. klo 19 -Perka-

16.6. klo 14-15 -Valkeakosken musiikki- ja tanssiopiston oppilaita esiintyy-

29.6. klo 19 – Salmisen pojat-, 

Sup-aktiviteetit

Tule sinäkin kokemaan uudenlainen, rentouttava harjoitus vetten päällä nauttien luonnosta Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta suppailusta, vaan nämä sopii ensikertalaisillekin! Harjoitteet mahdollista tehdä istuen laudan päällä.

Meillä myös koulutettujen ohjaajien johdolla suppailun alkeiskursseja, näin saat varmuutta itsenäiseen suppailuun.  Lähde rohkeasti kokeilemaan! 

 Nyt UUTUUS! Äänimaljarentoutus suppilaudalla tai kelluntapuvussa!

Retket ja seikkailut

Järjestämme suppailu ja melontaretkiä esimerkiksi Tarpianjoella ja Jalannilla. Lähtö- ja paluupaikka sekä aikataulu ilmoitetaan viikkokalenterissa. 
 
Retkille osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta melonnasta tai suppailusta. Rohkeasti vain mukaan yksin tai kaverien ja perheen kanssa!
 
 

Polttarit, tiimipäivät tai yritystapahtuma?

Ohjatut retket ja safarit

Räätälöidäänkö teidän  tiimille teidän näköinen päivä suppaillen, maastopyöräillen, meloen, vesipuistossa kisaten, nuotiolla tulistellen tai kaikkia näitä yhdistellen. Yö puussa nukkuen, saaressa, kruunaa tiimipäivän! Voit myös tilata fatbiket Toijalan rautatieasemalle odottamaan tiimipäivänne alkua, aktiiviloma on taattu. 

Suppailu- ja melontaretket ovat suosittuja tapahtumia GoParkin viikossa. Hyödynnämme myös  lähialueiden jokia ja lampia, lähtöpaikkoina melontaretkille. 

Retkillä pärjäävät hyvin ensikertalaisetkin, mutta järjestämme myös räväkämpää menoa liikunnan parissa! Joten rohkeasti vain mukaan!

WhatsApp Image 2021-01-20 at 15.40.35
Shopping Cart
Scroll to Top