Tervetuloa Goparkiin!

Elämyspuisto GoPark Toijalan satamassa tarjoaa loistavat puitteet rentoutumiseen ja puuhaamiseen.

Tilat

GoGrill & Cafe

GoGrill & Cafe palvelee asiakkaita aukioloaikojen puitteissa ja toimii myös GoParkin kassana ja vastaanottona. GoGrill & Cafesta löydät maistuvat leivonnaiset, makeiset, jäätelöt ja virvoitusjuomat jokaiseen makuun. Tarjontaa myös erityisruokavaliot huomoiden (mm. maidotonta ja gluteenitonta makeaa ja suolaista.) Sporttinen valikoima kattaa myös energiapatukat ja urheilujuomat. 

Otamme vastaan myös liikunta- ja kulttuurisetelit, esim. Smartum, Edenred ja ePassi.

Sauna

GoParkin vesipuiston yhteydessä Toijalan Sataman rannassa on naisten ja miesten saunat, jotka ovat avoinna kioskin aukioloaikojen mukaan. Sauna kruunaa kesäpäivän ja kuuluu ehdottomasti GoElämykseen.

ToijalanSatama06-21-7459

GoGrill & Cafe uudistui!

Tule herkuttelemaan

Nyt meiltä maukkaat hamppariateriat kokolihapihvillä, kanakorit ja makkarakorit. Myös vegehampparit ja kaikki saatavilla myös gluteenittomana. Muitakin erityisruokavalioita huomioidaan.

Hinnasto

Tentsile-majoitus

Uudenlainen luontokokemus

Noin 30 minuutin melontaretken päässä sijaitsevassa Kekkä-saaressa on GoParkin yhteyteen kuuluva Tentsile-majoitus. Puihin kiinnitetyt Tentsile-teltat saaressa tarjoavat eksklusiivisen luontokokemuksen, jonka voit yhdistää melontaretkeen ja päivänviettoon vesipuistossa. Voit varata majoituksen verkossa tai soittamalla meille.

Shopping Cart
Scroll to Top