Tervetuloa ravintolaan!

Elämyspuisto GoPark Toijalan satamassa tarjoaa loistavat puitteet rentoutumiseen ja puuhaamiseen, hyvästä ruuasta ja juomasta nauttimiseen lasitetulla terassilla. Nyt myös anniskeluoikeudet. Livemusa iltoja viikonloppuisin!

ravintola

Uudistunut GoGrill & Cafe

GoGrill & Cafe katetulla, lasitetulla terassilla maistuu virvoitusjuomat, anniskeluoikeuksin ja maittavat ateriat järvimaisemissa. Livemusaa tarjolla viikonloppusin vielä elokuun ajan.

GoGrill & Cafesta löydät maistuvat leivonnaiset, makeiset, jäätelöt ja virvoitusjuomat, anniskeluoikeuksin, jokaiseen makuun. Tarjontaa myös erityisruokavaliot huomoiden (mm. maidotonta ja gluteenitonta makeaa ja suolaista.) 

Sauna

GoParkin vesipuiston yhteydessä Toijalan Sataman rannassa on naisten ja miesten yleiset saunat, jotka ovat avoinna GoParkin aukioloaikojen mukaan. Sauna kruunaa kesäpäivän ja kuuluu ehdottomasti GoElämykseen. 

 

Hinnat: 3€/hlö/päivä, alle 7v aikuisen mukana ilmaiseksi. Perhemaksu 8€. Kausikortti 1.6.-31.8. 40€

 

ToijalanSatama06-21-7459

GoGrill & Cafe uudistui!

Tule herkuttelemaan

Nyt meiltä maukkaat hamppariateriat kokolihapihvillä, kanakorit ja makkarakorit, snacsit ja fingerfoodsit.   Saatavilla tuotteita myös gluteenittomana. Muitakin erityisruokavalioita huomioidaan.

Hinnasto

Shopping Cart
Scroll to Top