Aktiviteetteja
koko perheelle

Kiitos kesä 2023! Talven tapahtumista ilmoittelemme somekanavilla.

toijalan sataman joulu

Toijalan Sataman joulu 2.12.2023 – Varaa paikkasi myyjäisistä

GoPark Akaa sijaitsee vain 35 km päässä Tampereelta ja vain 1 minuutti Helsinki-Tampere moottoritieltä! Tule nauttimaan luonnosta, hyvästä ruuasta, aktiviteeteista ja saunasta upeisiin rantamaisemiin!

Hyödynnä liikuntaetu ja voi hyvin!

Meillä voit maksaa monipuoliset aktiviteetit ja lahjakortit Smartum, Edenred, Eazybreak ja ePassi liikuntaseteleillä!

Vauhdikas vesipuisto

Supersuosittu GoParkin kelluva seikkailurata on täynnä hyppyreitä, nousuja, laskuja ja liukumäkiä. Uimarannan yhteydessä oleva aktiviteettirata on täydellinen paikka viettää mukava kesäpäivä. Tervetuloa!

gopark uusi vesipuisto (6)

Yövy GoParkissa: Rentoudu ja nauti luonnosta

Tule ja koe BestPark Akaan 24-paikkainen karavaanialue, joka sijaitsee Elämyspuisto GoParkin yhteydessä. Yhdistä GoParkin monipuoliset aktiviteetit camping-matkailuun ja nauti kauniista Vanajaveden rannasta BestParkissa. Täydellinen valinta lyhytaikaiseen lomailuun luonnon helmassa. Voit myös vuokrata valmiin asuntovaunun (vuosimallia 2023) perheesi käyttöön yöpymisen ajaksi.

Swingaa ja nauti GoParkin uudesta minigolfista

Tule kokemaan hauska ja haastava 18-reikäinen minigolf-rata GoParkissa! Kotimainen ratagolf sopii sekä rentoon pelaamiseen että kilpailuhenkiseen menoon. Rata sijaitsee aivan rantaravintolan vieressä, joten voit nauttia herkullisista eväistä ja virvokkeista pelin ohessa.

Retkiä ja seikkailuja

Yhdessä liikkuminen on hauskaa ja GoParkin ohjatut retket ovat mainio tapa kokea vesistö ja luonto yhdessä. Järjestämme viikottain ohjattua toimintaa koulutettujen ohjaajien johdolla. Suppailua, kelluntaa, pakopelejä ja kaikkea kivaa kaverien, perheen tai vaikka työporukan kanssa!

Teemapaketit ryhmille

Elämyspuisto GoPark on täydellinen paikka monenlaisten juhlien ja teemapäivien järjestämiseen. Täällä vietetään ikimuistoiset ja hauskat synttärit, polttarit, tyhypäivät, yritystapahtumat ja muut ryhmäaktiviteetit päivän tai vaikkapa viikonlopun puitteissa.

Vauhtia kesään – vuokraa vesijetti ja nauti päivästä vesillä!

Tuo kesälomaasi uudenlaista vauhtia ja hauskuutta vuokraamalla vesijetti Elämyspuisto GoParkista. Koe jännitystä, vauhtia ja kauniita maisemia Vanajaveden aalloilla! Varaa omasi ja tee kesästäsi unohtumaton.

Etsitkö paikkaa ryhmätapahtumalle?

Synttärit, polttarit ja muut yksityistapahtumat GoParkissa

GoPark soveltuu loistavasti erilaisten yksityistilaisuuksien järjestämiseen niin yritysten kuin yksityisten ryhmien tarpeisiin. Elämyspuisto on suosittu paikka niiin yrityksen tyhypäiville kuin synttäreille, polttareille ja muille yksityistilaisuuksille. Fatbike-retki tai Sähkömaastopyöräsafari oppaan johdolla sisältäen makkaranpaiston laavulla, melontaretki kanooteilla, SUP-lautailua ja vesipuistossa kisailut ovat muutamia esimerkkejä GoParkin tarjonnasta. Lisäksi katettu rantaravintola anniskeluoikeuksin, sauna ja majoitusmahdollisuudet luovat ihanteelliset puitteet seurueellesi.

Ajankohtaista

Seuraa meitä Facebookissa

Shopping Cart
Scroll to Top